Over ons

MTB-Blog is een blog waar we voor zowel beginnende als ervaren mountainbikers informatie verschaffen over deze geweldige sport. Wij geven je een aantal tips en weetjes zodat iedereen vindt waar hij/zij naar op zoek is. Denk hierbij aan informatie over het kiezen van het juiste frame. Jij kan ook een aantal kooptips lezen op deze website.

Alle informatie op één plek

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij alle informatie over de sport op één website gezet. Zo kun jij lezen hoe je jouw mountainbike het beste kunt onderhouden en waar je op moet letten wanneer je een mountainbike gaat kopen. Daarnaast wordt er een uitleg gegeven over de diverse soorten mountainbikes en krijg je een uitleg hoe je aan een wedstrijd licentie komt.

Diverse plekken om te mountainbiken

Naast alle handige informatie die we je geven over de mountainbike zelf, zullen wij je ook uitleggen waar je allemaal kunt gaan mountainbiken. Zo kun je een clinic volgen waarmee je diverse terreinen gaat berijden of ga je op een sportieve mountainbike vakantie. Omdat al deze terreinen verschillend zijn en je het hele jaar door kunt fietsen, hebben we ook een uitleg gegeven waar je op moet letten tijdens het vinden van de juiste kleding. Dit alles kun je gemakkelijk en overzichtelijk vinden op de website van MTB-Blog!

Kiezen voor een nieuwe of tweedehands fiets?

Een mountainbike aanschaffen is vaak een behoorlijke investering. Wij vinden het daarom belangrijk dat we jou uitleggen wat de voor- en nadelen zijn van het aanschaffen van zowel een nieuwe fiets als een tweedehands mountainbike. Hierbij geven we een aantal tips waar jij op moet letten wanneer je een mountainbike gaat aanschaffen. Op deze manier vind je een fiets die goed onderhouden is en waarvan jij nog jaren plezier kan hebben!