Er zijn tal van redenen om het niet te doen maar een mountainbike vakantie in het buitenland moet je een keer beleefd hebben. Deze ervaring is zelfs dichterbij dan je denkt. Vele organisaties zorgen voor spectaculaire reizen waarbij er een combinatie is van actieve begeleiding, uitdagende routes, maximale ontspanning en optimale verzorging. Veelal gaan er professionele mountainbikers mee die weten wat er leeft en waar de ervaringen goud waard zijn. Hierdoor beleef jij de tijd van je leven!

Een actieve begeleiding

De mountainbike beleving van iedere deelnemer staat bij iedere organisatie centraal. Door een goede kennis van de gebieden an alle variaties van routes kun jij goed begeleid worden tijdens je mountainbike vakantie. Het mountainbike reizen is voor zowel de sportieve beginner als de ervaren berggeit. De instructeurs zijn goed opgeleid, getrainde EHBO-ers en monteurs. Hierdoor kan er tijdens een ongelukje snel gehandeld worden en kan jouw vakantie snel voortgezet worden!

Uitdagende routes tijdens je mountainbike vakantie

Na een lange voorbereiding worden de mooiste gebieden uitgekozen door de begeleiders. Hierbij wordt rekening gehouden met de aantrekkelijkste trails die erg kunnen verschillen van elkaar. Zo rijdt je tijdens het mountainbike reizen over verschillende landschappen en leer jij je skills nog beter onder controle te houden.

Optimaal genieten

Naast de vele sportieve tochten die je gaat maken tijdens je mountainbike vakantie, kun je er ook op rekenen dat er tijd wordt gemaakt voor ontspanning. Zo kun je in de avond genieten van een lekker glas wijn terwijl je tevreden terugkijkt op de dag. Tijdens deze vakanties wordt er in de avond ook een briefing gehouden over de volgende dag. Zo begin jij met een goed gevoel en compleet uitgerust aan de volgende sportieve dag!

Tweedehands mountainbike kopen

Lees artikel

Mountainbike wedstrijden

Lees artikel

Mountainbike merken

Lees artikel

Een mountainbike frame kopen

Lees artikel

Verschillen tussen ATB en MTB

Lees artikel

Welke mountainbike past bij mij?

Lees artikel